Så nåede vi næsten vejs ende. Vi er kommet til Port Elizabeth Airport i højt solskin, blå himmel og 28 ° C.

Vi kørte i god tid og heldigvis for det, der var nemlig vejarbejde temmelig mange steder på N2. Kørsel i venstre side af vejen har ikke voldt de store problemer udover, at vinduesviskeren ofte er slået til når vi skulle dreje, og Ann flere gange var ved at sætte sig ind på førersædet.

Vi flottede os sidste aften med dyr restaurant, 400 gr. T-bone steak 89 Rand (66,75 kr.). Alt i alt med en hel flaske vin, is-dessert og kildevand fra Franschhoek 366 Rand (275 kr.).

Klokken er nu 13.15, vi har checket ind til de næste 3 flyvninger (P.E.-Jo’burg, Jo’burg-Zürich og Zürich-København) og bagagen er også checket ind helt til København.

Selvom det har været en helt fantastisk tur glæder vi os også til at komme hjem igen og se vores børn og vores hund (selvom vi har lange flyvninger foran os) .

Vi forventer at lande i Cph kl 8.55 og så med Metro og S-tog hjem. Der er vi noget bedre stillet end her, hvor den kollektive trafik for det meste består af en taxa-mafia der ikke ønsker en organiseret kollektiv trafik, så skal de jo betale skat….. Det var ellers hensigten, at der skulle skabes bustrafik i forbindelse med VM, men mafiaen har gjort hvad de kunne for at dette ikke bliver til noget, bl.a. ved at skyde buschauffører og passagerer og brænde busserne.

Vi ses i Danmark smiley

Airbus A380 i Joburg Airport (http://da.wikipedia.org/wiki/Airbus_A380)