I dag har det hele været på egen hånd, vi har kørt et par hundrede kilometer og set en masse attraktioner i Blyde River Canyon (den tredje største i verden. Første attraktion var God’s window, et vandfald der idag var dækket af skyer, så vi ikke rigtig kunne se noget. Derefter kørte vi til Berlin Falls, et andet og større vandfald, her kunne vi se det hele og Ann kom helt hen til kanten. Herefter gik turen til Bourke’s Luck Potholes, stedet hvor 2 floder mødes og har skabt en masse huller der minder om en centrifuge på grund af alle sten der er kommet sammen med vandet fra hver sin retning og har skabt en hvirvel. Sidste attraktion var “The Three Rondavels”, 3 kæmpeklipper, der ligner neger hytter med græs på taget, meget imponerende. Fælles for alle stederne var, at det kostede penge at komme ind og de ved sørme godt hvad de vil have for det – 5 Rand for 2 personer inkl. parkering (svarer til 3 kr. og 75 øre) smiley

Vel ankommet tilbage på hotellet forkæler vi os selv med en flaske tilpas kold rosévin (Nederburg) til 60 rand (45 kroner), imorgen går det atter videre, vi flyver til Cape Town og Table Mountain imorgen eftermiddag.