Så er vi kommet til Johannesburg, lettere overskyet med en temperatur kl. 10 på 22 grader smiley.

Flyveturen var lang og vi havde fået de dårligste pladser i flyet, række 42 i midten på en Airbus A340, men bortset fra pladserne blev vi godt behandlet, varm mad lidt over midnat, morgenmad kl. 7 og alle muligheder for at blive underholdt undervejs med musik, film og spil. Nu er den tur heldigvis overstået, nu venter vi bare på vores transfer fly til Hoedspruit, vi boarder om 1 time. Foreløbig har vi kun kigget ud på det gode vejr, vi har endnu til gode rigtig at mærke det, men det kommer når vi er i Hoedspruit hvor der forventes 31 grader og høj solskin smiley.

I Umlani er der ikke strøm, så det er nok ikke det store vi kommer til at skrive de næste 3 dage, men vi skal nok skrive tingene ned så vi efterfølgende kan skrive det her på bloggen, forhåbentlig sammen med en masse gode billeder.

Det var alt for denne omgang, vi sætter os tilbage og slapper lidt af og venter på SA1221 til Hoedspruit smiley